ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Το χρονικό των επεισοδίων (pics&vids)

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Το χρονικό των επεισοδίων (pics&vids)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία που πραγματοποίησαν στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου για την συμπλήρωση των επτά χρόνων από τη δολοφονία του - Οδομαχίες αντιεξουσιαστών με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας - «Βροχή» μολότοφ κατά των αστυνομικών που απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια

Η πορεία αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων ξεκίνησε από τα Προπύλαια. Η έναρξη της πορείας έγινε με ένταση καθώς ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ προς τους αστυνομικούς που απάντησαν με κρότου λάμψης.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις όπως τις κατέγραψε το Newsbomb.gr

23:59. Τις 30 έφτασαν οι προσαγωγές.

23:20. Δεκάδες προσαγωγές στην Καλαμάτα. Επεισόδια με πετροπόλεμο και καπνογόνα.

23:14. Προσαγωγή 12χρονου για τα επεισόδια στο Βόλο εν μέσω αντιδράσεων από πολίτες

22:57. Συνεχίζεται ο πετροπόλεμος και η ρίψη χημικών στην Στουρνάρη και τα γύρω στενά όπυ εξακολουθεί να υπάρχει ένταση

22:47. Βίντεο από τα επεισόδια

22:18. Επεισόδια και στην Κομοτηνή με πετροπόλεμο, χημικά και κρότου λάμψης.

22:00. Η εστία των επεισοδίων έχει μεταφερθεί στην αρχή της οδού Στουρνάρη, με τους αντιεξουσιαστές να ρίχνουν, κατά διαστήματα, μολότοφ και πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Με μικρότερη ένταση συνεχίζονται τα επεισόδια.

21:49. Επεισόδια στο Βόλο με αντιεξουσιαστές να στήνουν οδοφράγματα στην Λεωφόρο Δημητριάδος και να επιτίθενται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

volos1

21:20. Συνεχίζεται ο «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών.

21:00. 20 προσαγωγές μέχρι στιγμής από την Αστυνομία

20:56. Επεισόδια στο Ηράκλειο με φθορές σε καταστήματα και σε τράπεζες.

a

20:17. Πετροπόλεμος και οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών

2423782

20:06. Σε δέκα προσαγωγές έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και των αστυνομικών δυνάμεων.

3

20:00. Η Αστυνομία σε έρευνα που πραγματοποίησε νωρίτερα στον λόφο Στρέφη εντόπισε 112 βόμβες μολότοφ έτοιμες για να χρησιμοποιηθούν, εκρηκτικές και εμπρηστικές, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και μπιτόνια με βενζίνη!

16039480

19:50. Περίπου 500 άτομα βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων, από όπου εξαπολύουν επιθέσεις προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Φωτιά σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

19:32. Επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Στουρνάρη, έξω από το Πολυτεχνείο, όπου νεαροί επιχείρησαν να πυρπολήσουν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς.

18:53. Η πορεία έσπασε την μέση μετά από επέμβαση αστυνομικών στο πλήθος. Η πορεία κόπηκε στη μέση με πολλά άτομα να κατευθύνονται προς τα Εξάρχεια.

2 copy

18:00. Με ένταση ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων από τα Προπύλαια.

1 copy copy

Σχετικές ειδήσεις