ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Αυτοκτόνησε 33χρονος στον Λαύκο - Τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του

Μαγνησία: Αυτοκτόνησε 33χρονος στον Λαύκο - Τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 33χρονου που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο 33χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τρίτης (15/12) όταν και ξεκίνησε να παέι στην δουλειά του.

Όπως ανέφερε στο magnesianews.gr, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Σηπιάδος Θανάσης Φλέρης οι συντεταγμένες από το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου, που ήταν ανοιχτό, βοήθησαν στον εντοπισμό του στίγματος και τελικά στο σημείο που απαγχονίστηκε, για άγνωστους λόγους σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από κεραία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το Λαύκο, προς Πλατανιά, σε δασώδη περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος, που τόνισε ότι ο εκλιπών εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην Υπηρεσία Καθαριότητας με πεντάμηνη σύμβαση κοινωφελούς εργασίας, ενώ και στο παρελθόν είχε απασχοληθεί ως συμβασιούχος βοηθός υδραυλικού, διότι είχε πάει σε σχολή, με οκτάμηνες συμβάσεις.

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (15/12), ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά από συγγενείς του 33χρονου ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι και, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάει ούτε στην εργασία του, στον Πλατανιά, ξεκίνησαν οι έρευνες στη διαδρομή από το Λαύκο, από συγγενείς, φίλους, εθελοντές, πυροσβέστες και Αστυνομία.

Ο κ. Φλέρης τόνισε ότι στη διάρκεια της νύχτας γινόταν συνεχώς κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του 33χρονου, για να τον εντοπίσουν από τον ήχο της κλήσης, κάτι που τελικά δεν έγινε.

«Στις 7 σήμερα το πρωί και ενώ οι έρευνες, ΕΜΑΚ, πυροσβεστών, Αστυνομίας, συγγενών και εθελοντών, γινόταν στη διαδρομή Λαύκου – Πλατανιά, από το Α.Τ. Μηλεών δόθηκε στίγμα του gps από το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου, που προσδιοριζόταν στα 250 μ. από την κεραία έξω από το Λαύκο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος.

Προς την κατεύθυνση εκείνη, πήγαν ο γραμματέας της Δ.Ε. Λαύκου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ένας εθελοντής, που εντόπισαν σε δασώδη έκταση, τη σορό του 33χρονου, που είχε απαγχονιστεί με σχοινί που έδεσε σε κλαδί δένδρου, το πρωί της Τετάρτης.

Ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για έναν πολύ σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, που ήταν πολύ τυπικός στα εργασιακά του καθήκοντα και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα, ενώ είχε καλές σχέσεις με τους συνανθρώπους του.

Ο αυτόχειρας ήταν δημιουργικός και εκτός από την εργασία του, κατασκεύαζε μουσικά όργανα, ζωγράφιζε και μάλιστα έλαβε μέρος σε εκθέσεις που είχε διοργανώσει ο Δήμος.

Μάλιστα στον Δήμο Ν. Πηλίου, εργάζεται, επίσης, με σύμβαση πέντε μηνών και η αδελφή του εκλιπόντος, η είδηση για την αυτοκτονία του οποίου συγκλόνισε την κοινωνία του Λαύκου, όπου κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή, χωρίς λόγο και αιτία ο 33χρονος.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις