ΕΛΛΑΔΑ

Όταν βουλευτές «κρίνονται ένοχοι»

Όταν  βουλευτές «κρίνονται ένοχοι»
Τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι», φέρουν αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και δυο της ΝΔ, που κυκλοφόρησαν στην Πάτρα...

Τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι», φέρουν αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και δυο της ΝΔ, που κυκλοφόρησαν στην Πάτρα.

Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή.»

Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».

Στο κάτω μέρος και των δυο αφισών υπάρχει αναφορά στις οικογένειες των έξι βουλευτών, που όπως αναγράφεται, «κρίνονται συνένοχες», σημειώνοντας ότι «αντιθέτως με την κόρη του βουλευτή Κουρουμπλή, οι οικογένειες των παραπάνω, βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης».

Πηγή φωτογραφίας: dete