ΕΛΛΑΔΑ

Κακόγουστη φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας

Κακόγουστη φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας

Ταλαιπωρία χωρίς λόγο υπέστησαν σήμερα (22/12) το πρωί δεκάδες πολίτες στη Νέα Ιωνία, μετά απότηλεφωνήματα που προειδοποιούσαν για τοποθέτηση βόμβαςστη ΔΟΥ της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν στις 9:32 το πρωί, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδα και δήλωσε ότι υπάρχει βόμβα στην ΔΟΥ της Νέας Ιωνίας. «Οι "Λαϊκοί Αγωνιστές" θα παλέψουν μέχρι τέλος, δεν πρόκειται για φάρσα», συμπλήρωσε.

Ο άγνωστος πρόσθεσε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 40 λεπτά και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που εκκένωσαν το κτήριο.

Καθώς η Εφορία βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της της Νέας Ιωνίας και πολύ κοντά στις γραμμές του ηλεκτρικού, η Αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση και όλων των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στη ΔΟΥ ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή.

Με νέο τηλεφώνημα, λίγο αργότερα, ο άγνωστος έδωσε διορία έως τις 11 το πρωί για να εκραγεί η βόμβα.

Τελικά, λίγη ώρα μετά τις 11.30 κι αφού οι άνδρες των ΤΕΕΜ είχαν ερευνήσει το κτήριο και δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, σήμανε λήξη συναγερμού, ο κόσμος επέστρεψε στις εργασίες του και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία.

Σχετικές ειδήσεις