ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του, μόλις 28 ημερών, βρέφους

Ηράκλειο: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του, μόλις 28 ημερών, βρέφους

Δεν το χωράει ο νους...ένα βρέφος, μόλις 28 ημερών να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, παρουσιάζοντας στερητικά συμπτώματα.

Μια ακόμα τραγωδία με θύμα παιδί «χτύπησε» την Κρήτη αυτή την εβδομάδα. Μετά το θάνατο μιας 14χρονης κοπέλας την οποία σκότωσε το αυτοκίνητο του πατέρα της ενώ μάζευε ελιές και ενός 4χρονου κοριτσιού μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, ήρθε η είδηση για το μόλις 28 ημερών αγγελούδι που υπέκυψε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Χθες, ανήμερα Πρωτοχρονιά, το μωρό διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Ένα ανήμπορο πλασματάκι παρουσίαζε συμπτώματα στέρησης και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και το βρέφος υπέκυψε, εγείροντας ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα για το πως έφτασε σε αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γονείς του είναι τοξικομανείς και εξετάζεται, εκτός των άλλων, αν το γεγονός αυτό - η χρήση ουσιών δηλαδή- έχει κάποια σχέση με την τραγική κατάληξη. Πάντως παραμένει άγνωστο το που εντοπίστηκε το βρέφος αλλά και το ποιός ειδοποίησε το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή ενώ γι' αυτήν ενημερώθηκε άμεσα ή αστυνομία, η οποία αναζητά τους γονείς του άτυχου βρέφους.

Σχετικές ειδήσεις