ΕΛΛΑΔΑ

Σπαρακτική έκκληση του παππού του 4χρονου - «Το αγγελούδι μας το έχει ένας δολοφόνος» (video)

Σπαρακτική έκκληση του παππού του 4χρονου - «Το αγγελούδι μας το έχει ένας δολοφόνος» (video)

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Λέσι Τζέιμς ο οποίος αφού φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του, άρπαξε τον 4χρονο γιo του και εξαφανίστηκε. Την ίδια ώρα συγκλονίζει η έκκληση του παππού του παιδιού, για την επιστροφή του.

Στο κυνήγι του 34χρονου βρίσκονται περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στον νομό Χαλκιδικής, οι οποίοι έχουν τη βοήθεια συναδέλφων τους από όμορους νομούς.

apagogi2

Παράλληλα, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

apagogi

Το πρωί του Σαββάτου (09/01), ο πατέρας της δολοφονημένης 41χρονης και παππούς του 4χρονου που αγνοείται, απηύθυνε έκκληση τόσο προς τον 34χρονο όσο και προς οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει, για να επιστρέψει σώο το παιδί στην οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο της σπαρακτικής έκκλησης:

Ο 34χρονος φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες, τυφλωμένος από τη ζήλια- να εισέβαλε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και να τη μαχαίρωσε έξι φορές, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα. Κατόπιν άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκε.

Χθες Παρασκευή, η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής και προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες με τη συνδρομή των πολιτών, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αξιοποιήσιμη πληροφορία από τις κλήσεις των πολιτών.

Παράλληλα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει Amber Alert για τον 4χρονο.

amberalert1

Σύμφωνα πάντως με τον αδελφό του, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 34χρονος είχε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του όμως όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε μια τέτοια πράξη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε εδώ το χρονικό της υπόθεσης με την δολοφονία της συζύγου του δράστη και την αρπαγή του τετράχρονου.

Σχετικές ειδήσεις