ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στον Πειραιά - Πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού (photos)

Πανικός στον Πειραιά - Πλοίο προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού (photos)

Πανικός επικράτησε στο πλοίο Blue Star Paros, όταν κατά τη διάρκεια της πρόσδεσης του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, προσέκρουσε στην προβλήτα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μύκονος–Τήνος–Σύρος-Πειραιάς και μετέφερε 274 επιβάτες, προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού κατά τους ελιγμούς πρόσδεσης που πραγματοποιούσε, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου στο Cyclades24 το τράνταγμα από την πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερα δυνατό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στους επιβάτες, αλλά να σημειωθούν και κάποιοι μικροτραυματισμοί, καθώς αρκετός κόσμος βρισκόταν στις σκάλες και περίμενε να αποβιβασθεί.

Το γεγονός ότι υπήρξαν μικροτραυματισμοί και αναστάτωση επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα του πλοίου έγινε ανακοίνωση για γιατρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cyclades.gr, το πλοίο έχει υποστεί ζημιά στην πλώρη (στη «μπάλα» όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες), ενώ όπως ήταν λογικό καθυστέρησε για αρκετά λεπτά η αποβίβαση των επιβατών και των οχημάτων.

Σχετικές ειδήσεις