ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στου Ζωγράφου με έναν νεκρό

Τραγωδία στου Ζωγράφου με έναν νεκρό

Τραγωδία με έναν νεκρό και δύο ακόμα τραυματίες σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης (13/01/2016) στου Ζωγράφου.

Ένας 67χρονος απανθρακώθηκε και δύο άτομα, ένας 50χρονος και μία 43χρονη, τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στου Ζωγράφου. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Ήταν λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί όταν σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αμφιγενείας στου Ζωγράφου. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έμελλε να βρεθούν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ένας 67χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος. Την ίδια στιγμή, οι πυροσβεστικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο διαμέρισμα έναν 50χρονο άνδρα και μία 43χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο.

«Στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες γειτόνων οι οποίες αναφέρουν πως στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα. Οι Αρχές εξετάζουν προσεχτικά τα όσα μαρτυρούν οι άνθρωποι που γνώριζαν την κατάσταση των ενοίκων, ενώ δεν αποκλείουν η τραγωδία να εκτυλίχθηκε στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με κάποιο αυτοσχέδιο θερμαντικό μέσο.

Για τα αίτια τυς πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις