ΕΛΛΑΔΑ

Ανθή Λινάρδου: Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος πριν βρεθεί νεκρή η 37χρονη – «Κάτι την απασχολούσε...»

Ανθή Λινάρδου: Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος πριν βρεθεί νεκρή η 37χρονη – «Κάτι την απασχολούσε...»

Με τον πιο τραγικό τρόπο πέφτει η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 37χρονη και την έθαψε σε χωράφι.

Αιτία του στυγερού εγκλήματος φέρεται να ήταν η παθολογική ζήλια του δράστη προς τη σύζυγό του.

Η 37χρονη Ανθή Λινάρδου ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών και είχε καταγωγή από τον Πειραιά.

«Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει», δήλωνε ο συζυγοκτόνος σε συνέντευξή του, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Μιλώντας στο kozanilife.gr, είχε πει ακόμα: «Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχε μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα. Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα. Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικές ειδήσεις