ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη, οργή και θρήνος στο τελευταίο αντίο της Ανθής Λινάρδου

Θλίψη, οργή και θρήνος στο τελευταίο αντίο της Ανθής Λινάρδου

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε η κηδεία της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου.

Συγγενείς και φίλοι με την θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 37χρονη.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της Ανθής Λινάρδου που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό και βάναυσο τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο «δικός» τους άνθρωπος. Πρέπει όμως να σταθούν στα πόδια τους και να μείνουν δυνατοί για τα τρία παιδιά της Ανθής Λινάρδου των οποίων απέκτησαν την επιμέλεια το περασμένο Σάββατο.

Ο συζυγοκτόνος βρίσκεται ήδη στην φυλακή μετά την ομολογία του ότι σκότωσε και έθαψε στο χωράφι του την 37χρονη μητέρα τριών παιδιών.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα τόσο δυνατός και πρόσχαρος άνθρωπος είχε τόσο τραγική κατάληξη. Το αποτρόπαιο έγκλημα και το θέατρο που έπαιζε ο συζυγοκτόνος έως και το τελευταίο λεπτό πριν τη σύλληψή του, σόκαρε και συνεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο.

Μεταξύ εκείνων που έστειλαν στεφάνι για το ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Ανθή ήταν και αθλητικοί σύλλογοι απο το Βελβεντό Κοζάνης, φίλοι της 37χρονης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, Νίνα Κασιμάτη, που ήταν συμμαθήτρια με την 37χρονη.

Το τελευταίο δείπνο της άτυχης γυναίκας

Άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία από την κατάθεση του συζυγοκτόνου της Κοζάνης, έρχονται στη δημοσιότητα. Η κουβέντα της Ανθής Λινάρδου, η οποία -σύμφωνα με τον δολοφόνο- τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Μια κουβέντα που σύμφωνα με τον Τάσο Τσιουχάρα ξεστόμισε η γυναίκα του, εναντίον της μητέρα του το μοιραίο βράδυ, ήταν αυτή που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», ο 40χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου στραγγάλισε την Ανθή Λινάρδου και κατόπιν την έθαψε σε χωράφι το οποίο κατόπιν όργωσε, ανέφερε ότι «την σκότωσα γιατί έβρισε τη μάνα μου» και συνέχισε περιγράφοντας τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: cnn.gr

Σχετικές ειδήσεις