ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κοζάνη: «Τη σκότωσα γιατί έβρισε τη μάνα μου», ισχυρίζεται ο δολοφόνος της Ανθής

Κοζάνη: «Τη σκότωσα γιατί έβρισε τη μάνα μου», ισχυρίζεται ο δολοφόνος της Ανθής

Άγνωστα μέχρι τώρα στοιχεία από την κατάθεση του συζυγοκτόνου της Κοζάνης, έρχονται στη δημοσιότητα. Η κουβέντα της Ανθής Λινάρδου, η οποία -σύμφωνα με τον δολοφόνο- τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

Μια κουβέντα που σύμφωνα με τον Τάσο Τσιουχάρα ξεστόμισε η γυναίκα του, εναντίον της μητέρα του το μοιραίο βράδυ, ήταν αυτή που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Espresso", ο 40χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου στραγγάλισε την Ανθή Λινάρδου και κατόπιν την έθαψε σε χωράφι το οποίο κατόπιν όργωσε, ανέφερε ότι «την σκότωσα γιατί έβρισε τη μάνα μου» και συνέχισε περιγράφοντας τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

«Γύρω στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου, αφού έβαλα τα παιδιά για ύπνο, τη ρώτησα αν ήθελε να φάει κρέπα και αφού μου απάντησε θετικά προσφέρθηκα να πάω να της αγοράσω. Αφού την έφαγε, πήγα στην κρεβατοκάμαρα όπου καθόταν μόνη της και γύρω στις 22.00 έκατσα μαζί της για να μιλήσουμε. Η συζήτηση αφορούσε την απόφαση της Ανθής να χωρίσουμε και να πάρει μαζί της τα παιδιά. Αυτή την απόφαση την είχε πάρει εδώ και μήνες και μου την είχε ανακοινώσει σε προγενέστερο χρόνο.

Κάποια στιγμή η Ανθή μου ανέφερε ότι δεν περνούσε καλά στο χωριό και ότι ένας από τους λόγους ήταν η κακή σχέση με τη μητέρα μου. Της έλεγα ότι η μητέρα μου δεν ενοχλεί και δεν έρχεται απρόσκλητη στο σπίτι και αυτή απαντούσε ότι της έκανε πόλεμο νεύρων. Κάποια στιγμή μου είπε ''άντε γ... εσύ και η μάνα σου''.

Βγήκα εκτός εαυτού και την έπιασα από το λαιμό. Αυτή άρχισε να φωνάζει και με γρατζούνισε στο πρόσωπο. Στην προσπάθειά μου να την κάνω να σωπάσει της έκλεισα το στόμα, ενώ ταυτόχρονα έσφιγγα το λαιμό και την χτυπούσα με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της πάλης μάτωσε η μύτη της και λερώθηκαν τα σεντόνια».

Εν τω μεταξύ, ο 40χρονος βρίσκεται ξανά σήμερα Δευτέρα (18/01) στην Κοζάνη για γραφειοκρατικά θέματα και αναμένεται να επιστρέψει εντός της ημέρας στις φυλακές Γρεβενών. Δήλωσε και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι είναι μετανιωμένος ενώ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από την κάμερα ασφαλείας του κελιού του.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η Ανθή Λινάρδου. Όπως είχε δηλώσει η μητέρα της, Παρασκευή, η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό.

Υπενθυμίζεται ότι με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Κοζάνης, η επιμέλεια των τριών παιδιών της Ανθής Λινάρδου πέρασε στη μητέρα της, μετά την εξέταση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί. Η απόφαση ισχύει έως και τις 18 Φεβρουαρίου οπότε θα βγει και η οριστική απόφαση.

Σχετικές ειδήσεις