ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Χαλκιδικής – Με ποιον συναντήθηκε ο συζυγοκτόνος μετά τη δολοφονία

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Χαλκιδικής – Με ποιον συναντήθηκε ο συζυγοκτόνος μετά τη δολοφονία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με «πρωταγωνιστή» τον Αλβανό Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του Λέλα Μαυρομάτη και στη συνέχεια απήγαγε τον 4χρονο γιο τους.

Την ώρα που οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του δράστη, όσο και του 4χρονου Φοίβου στη Χαλκιδική, εκεί όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας αποκάλυψε πως όχι μόνο είχε επικοινωνία με το δράστη, αλλά και πως τον συνάντησε στα Μέγαρα, όπου και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ποινικολόγος μιλώντας σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος ήρθε από μόνος του σε επαφή με τον ίδιο μόλις τρία 24ωρα μετά την φρικτή δολοφονία της συζύγου του που διαπράχθηκε στις 6 Ιανουαρίου, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος έθεσε ως προϋπόθεση για την υπεράσπισή του να αφήσει το παιδί ελεύθερο.

«Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» φέρεται να του είπε ο δικηγόρος.

Οι μέρες πέρασαν και ο δράστης δεν επικοινώνησε εκ νέου με τον δικηγόρο.

Ο δικηγόρος, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις προχώρησε στην αποκάλυψη, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

Στο διάστημα αυτό η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλείψει το μηχανάκι του ο δράστης όμως εξετάζεται εάν και κατά πόσο ήταν δική του.

Σχετικές ειδήσεις