ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Πολύζος: Ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ τα χρέη – Το σατανικό ζεύγος σκότωσε και το σύζυγο;

Κωστής Πολύζος: Ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ τα χρέη – Το σατανικό ζεύγος σκότωσε και το σύζυγο;

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ έφτασαν τα χρέη από τα δάνεια στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου, όπως αποκαλύπτει το kozanimedia – Είχαν δολοφονήσει και τον πατέρα του 23χρονου;

Τα δάνεια που είχαν συναφθεί στο όνομα του Κωστή, ήταν τέσσερα, σύμφωνα με το Kozanimedia

Δυο καταναλωτικά, ένα για το φορτηγό αυτοκίνητο και ένα για το σπίτι, είχε στο όνομά του ο άτυχος 23χρονος, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τη μητέρα και τον πατριό του.

Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία που ανέβασε στο facebook, υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας τράπεζας που είχε αναλάβει την υπόθεση για την αποπληρωμή των δανείων και δίνει στη δημοσιότητα το sierafm.gr, μιλούσε για το χρέος με τον πατριό, ο οποίος έλεγε πως περίμεναν αποζημίωση από ασφάλεια ζωής του Κωστή, ενώ στη συνέχεια έλεγαν πως θα ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη.

Νέος «φάκελος» στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Σε έρευνες για τη συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του άτυχου Κωστή Πολύζου - μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του με κατηγορίες για τη δολοφονία του - προχωρά η αστυνομία, αφού η ασφάλεια Κοζάνης φέρεται να ανοίγει νέο φάκελο στην υπόθεση.

Ήδη μετά την εξαφάνιση του Κωστή κι αργότερα μετά τον εντοπισμό της σορού του, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είχαν διαπιστώσει ότι η 49χρονη διατηρούσε σχέσεις με τον 42χρονο, μετέπειτα πατριό, ακόμη και το χρονικό διάστημα που ήταν παντρεμένη. Αυτή η διαπίστωση είχε προκαλέσει την έρευνα, όπως αποκαλύπτουν οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, για το ενδεχόμενο δολοφονίας του φυσικού πατέρα του 23χρονου, χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν.

Ο φυσικός του πατέρας φερόταν να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια, όπως τουλάχιστον ανέγραφε το πιστοποιητικό θανάτου.

Ρoή Ειδήσεων