ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα

Ένταση έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα

Έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού στην Κυψέλη συγκεντρώθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης (27/01) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της Θύρας 13.

Περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη το απόγευμα της Τετάρτης (27/01), με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, περίπου 150 οπαδοί του τριφυλλιού κατευθύνθηκαν προς την Κυψέλη για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της Θύρας 13 έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού φώναζαν συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά της κυβέρνησης. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν άμεσα τους συγκεντρωμένους, πριν προκληθούν περαιτέρω επεισόδια, ενώ προχώρησαν και σε 10 προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες 13-14 του "Απ. Νικολαΐδης" έκλεισαν σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League, με αφορμή όσα έγιναν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.