ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Πολύζος: Ανοίγει ο φάκελος θανάτου του πατέρα - Είχε εμπλοκή το σατανικό ζευγάρι; (vids)

Κωστής Πολύζος: Ανοίγει ο φάκελος θανάτου του πατέρα - Είχε εμπλοκή το σατανικό ζευγάρι; (vids)

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου με την κατηγορία της δολοφονίας του, ανοίγει και ο φάκελος του θανάτου του πατέρα του23χρονου.

Ο Γιώργος Πολύζος είχε φύγει ξαφνικά από τη ζωή και οι συνθήκες του θανάτου του δεν ερευνήθηκαν ποτέ, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά στην οικογένειά του.

Τώρα, που η μητέρα του δολοφονημένου παιδιού του, μαζί με τον σύζυγό της βρίσκονται προφυλακισμένοι, κατηγορούμενοι ότι σκότωσαν τον Κωστή Πολύζο, τα ερωτήματα για το θάνατο του πατέρα έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το σατανικό ζευγάρι είχε κάποια σχέση.

polizos2

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο αδερφός του Γιώργου Πολύζου, για τον οποίο είχε αφήσει παλαιότερα υπονοούμενα η 42χρονη ότι εμπλέκεται στο θάνατο του Κωστή, δεν αποκλείει την πιθανότητα να ερευνηθεί ο θάνατος του πατέρα.

Δείτε τον θείο του Κωστή Πολύζου να μιλά για τον θάνατο του αδερφού του

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε ο ειδικός επιστήμονας και πραγματογνώμονας Γιώργος Φιτσιάλος, ο οποίος μίλησε για μία σύγχρονη μέθοδο που μπορεί να δώσει στοιχεία για τα ακριβή αίτια θανάτου του ακόμα και δέκα εννέα χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «εάν τα οστά είναι καλοδιατηρημένα μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες τοξικολογικό προφίλ και να βρούμε τις πιθανές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί εκείνη την περίοδο. Τότε δεν υπήρχαν υποψίες για περαιτέρω έρευνα. Τώρα η οικογένεια μπορεί να πάρει τις απαντήσεις που θέλει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις