ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι έγινε η επίθεση στον Πάνο Καλλίτση – Συγκλονίζει η σύζυγός του (video)

Έτσι έγινε η επίθεση στον Πάνο Καλλίτση – Συγκλονίζει η σύζυγός του (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου (30/1) ο κομμωτής των διασήμων, Πάνος Καλλίτσης.

Μαζί του τη στιγμή της επίθεσης, βρισκόταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρώς. Λίγα λεπτά πριν επισκεφτεί τον σύζυγό της στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν δυο ένοπλοι που είχαν στήσει καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένουν, άνοιξαν πυρ.

Σοκαρισμένη η Ε. Χριστοπούλου δηλώνει «πυροβόλησαν τον Πάνο πρώτα στο στήθος, και ενώ αυτός υπέφερε, προσπάθησε να με προστατεύσει. Ήταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα μόλις είχαμε μπει στο γκαράζ, τότε είδαμε δυο άντρες να είναι δίπλα στο όχημα μας με όπλα και τότε καταλάβαμε ότι ήταν πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ο Πάνος έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε και τότε ακούστηκε ο δεύτερος πυροβολισμός...»

Επικράτησε πανικός στην περιοχή καθώς η σύζυγος έντρομη βγήκε από το όχημα και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Οι δυο δράστες όπως δηλώνει η Ε Χριστοπούλου πριν απομακρυνθούν από το γκαράζ πυροβόλησαν άλλη μια φορά, τον Πάνο Καλλίτση στα πόδια. Στην συνέχεια ο κομμωτής μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γ. Γεννηματάς.

Το χρονικό της επίθεσης

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (30/1) τον γνωστό κομμωτή, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Ο κομμωτής δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή έγινε τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με τη σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρώς και η σύζυγός του.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις