Συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα την απεργία - αποχή τους οι διπλωματούχοι μηχανικοί

Newsbomb

Συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα την απεργία - αποχή τους οι διπλωματούχοι μηχανικοί

Για μια ακόμα εβδομάδα συνεχίζουν την απεργία - αποχή τους, οι διπλωματούχοι μηχανικοί, όπως αποφάσισαν οι διοικήσεις του ΤΕΕ και όλων των φορέων του κλάδου.

Συγκεκριμένα, από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου οι διπλωματούχοι μηχανικοί δεν θα συμμετέχουν σε τεχνικά συμβούλια έργων και μελετών, καθώς και από το σύνολο των επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο.

Αυτό αποφάσισαν οι διοικήσεις του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και του συνόλου των συνδικαλιστικών, επιστημονικών, εργοληπτικών και μελετητικών φορέων των μηχανικών, με δεδομένο, όπως αναφέρουν, «το προσωρινό, τουλάχιστον, αδιέξοδο που παρατηρείται στις συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό που προτείνεται από την κυβέρνηση, καθώς επίσης και τις κινητοποιήσεις που κλιμακώθηκαν αυτήν την εβδομάδα, αλλά συνεχίζονται δυναμικά τις επόμενες ημέρες κατά των προβλεπόμενων ρυθμίσεων που προτείνονται».

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός «το μέτωπο ενάντια στο ασφαλιστικό είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί καταστρέφει ολόκληρη την κοινωνία.

Το ΤΕΕ και οι μηχανικοί συντονίζονται με όλους τους φορείς και τους κλάδους πάνω στο πλαίσιο της επιτυχημένης γενικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη, προετοιμάζοντας νέες κινητοποιήσεις» τονίζει ο κ. Στασινός.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved