ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες πέταξαν αυγά, κοπριά και ακτινίδια στο γράφειο της Τζάκρη

Αγρότες πέταξαν αυγά, κοπριά και ακτινίδια στο γράφειο της Τζάκρη

Πανζουρλισμός επικράτησε σε Αριδαία και Γιαννιτσά, όπου εκπρόσωποι όλων των μπλόκων του Νομού Πέλλας καθώς και εκατοντάδες αγρότες «επισκέφθηκαν» τα γραφεία των Βουλευτών, όπου επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα και τις περαιτέρω αποφάσεις τους. Αυτό βέβαια δεν έγινε έτσι απλά, τουλάχιστον όχι παντού.

Σύμφωνα με το pellanews κομβόι από τα μπλόκα όλου του Νομού επισκέφθηκε το πρωί, γύρω στις 11, τα κεντρικά γραφεία του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία. Στο γραφείο του Βουλευτή δεν ήταν κανείς για να παραλάβει το ψήφισμα. Η απάντηση από πλευράς αγροτών ήταν να ρίξουν αυγά, ακτινίδια και κοπριά στην είσοδο του γραφείου του Βουλευτή, ενώ έσκισαν ότι αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε αναρτημένη στους τοίχους και στην πόρτα.

Από την Αριδαία οι αγρότες αμέσως μετά μετέβησαν στα Γιαννιτσά, όπου πραγματοποίησαν ανάλογη «επίσκεψη» στο γραφείο της Υφυπουργού Οικονομίας και Βουλευτού Πέλλας Θοδώρας Τζάκρη, όπου η γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου παρέλαβε το ψήφισμα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, μιας και η οργή, η αγανάκτηση και τα συνθήματα ξεχείλισαν και για την συγκεκριμένη Βουλευτή, αφού όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι των μπλόκων «έχει ψηφίσει τα πάντα, όλα τα Μνημόνια, δεν θα ψηφίσει και το Ασφαλιστικό;» και κατόπιν με μεγάφωνο διδόταν το σύνθημα που δονούσε την Πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά «την Τζάκρη όποιος ψηφίσει στην Πέλλα μην πατήσει». Βεβαίως κυριάρχησαν κι άλλα συνθήματα, με κόρνες, ελληνικές σημαίες και ιδιαίτερος δυναμισμός να είναι τα στοιχεία που έκαναν την ατμόσφαιρα εκρηκτική.