ΕΛΛΑΔΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταφορά της 28χρονης Ντένιας στο εξωτερικό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταφορά της 28χρονης Ντένιας στο εξωτερικό

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επρόκειτο να μεταφερθεί στις ΗΠΑ η 28χρονη Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο που πάσχει από σπάνιας μορφή καρκίνου στην καρδιά ωστόσο υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη Βοστώνη.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (9/2/2016) υπήρξε εμπλοκή στην μεταφορά της 28χρονης κοπέλας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί που την παρακολουθούν δεν έδωσαν άδεια ώστε η Ντένια να ταξιδέψει στην Βοστώνη.

Η 28χρονη νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, την ίδια στιγμή που το προγραμματισμένο ραντεβού της στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν συγγενείς στο Newsbomb.gr, αιτία της εμπλοκής είναι η άρνηση των θεραπόντων ιατρών να υπογράψουν για τη διακομιδή της 28χρονης στις ΗΠΑ. Ενώ αρχικά οι γιατροί του Ωνασείου είχαν πει ότι δεν μπορούν να αναλάβουν το περιστατικό λόγω της σοβαρότητας και της σπανιότητας της περίπτωσης και μάλιστα είχαν προτείνει την συγκεκριμένη κλινική στη Βοστώνη, αναθεώρησαν τη στάση τους.

Κρίσιμη είναι η αυριανή ημέρα κατά την οποία αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση της 28χρονης Ντένιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωση της 28χρονης Ζακυνθινής είναι τεράστια. Στο πλευρό της 28χρονης βρίσκονται και οι Έλληνες ομογενείς της Αμερικής που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας που συμμετέχουν έμπρακτα στο να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια: «ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαιχτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν για τη Διονυσία. Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

Σχετικές ειδήσεις