ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στον Πύργο - Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές (photo)

Άγριο έγκλημα στον Πύργο - Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές (photo)

Πρωτοφανούς αγριότητας ήταν το έγκλημα που εκτυλίχθητε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/2) στον Πύργο Ηλείας, όταν ένας 50χρονος μαχαίρωσε έξι φορές έναν 47χρονο, ύστερα από έντονη λογομαχία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το patrisnews.gr, το περιστατικό συνέβη επί της οδού Ολυμπίων, στις οικίες θύματος και δράστη, στην Ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου, με περαστικούς και κάτοικους στο σημείο να μένουν έκπληκτοι αντικρίζοντας το θύμα αιμόφυρτο στο δρόμο.

Οι πιο ψύχραιμοι ειδοποιήσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε τάχιστα στο σημείο και μετέφερε τον βαριά τραυματισμένο από τις μαχαιριές άνδρα στο νοσοκομείο του Πύργου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επίμεινε με απίστευτο μίσος να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το σκηνικό του εγκλήματος δεν χωρά αμφισβήτησης. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, η αστυνομία έχει συλλέξει ως στοιχείο της δικογραφίας βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σημείο και γνωρίζουν πολύ καλά κάθε κίνηση που έκανε ο δράστης, από την ώρα που βγήκε από το σπίτι του έως την ώρα που έφυγε από το σημείο.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου δολοφόνου, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκαν στοιχεία παρά μόνο η θήκη από το μαχαίρι. Η μητέρα του δράστη εμφανώς σοκαρισμένη δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία στους αστυνομικούς, ούτε και η αδερφή του.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: patrisnews - ilialive

Σχετικές ειδήσεις