ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Έφτασαν στο... πρώτο hotspot αγκαλιά με το νεκρό παιδί τους! (video)

Χίος: Έφτασαν στο... πρώτο hotspot αγκαλιά με το νεκρό παιδί τους! (video)

Λίγο κράτησαν οι «χαρές» για τα εγκαίνια του hotspot στη Χίο. Από σήμερα το Αιγαίο ξαναμυρίζει… θάνατο!

Λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Τετάρτης (17/02/2016) ένα ζευγάρι Αφγανών προσφύγων κατεβαίνει από μία βάρκα με πρόσφυγες στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης στη Χίο.

Η νεαρή γυναίκα, όπως μεταδίδει το astraparis, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της ένα αγοράκι που δεν θα ήταν πάνω από πέντε χρονών και σπάραζε! Το παιδάκι ήταν νεκρό.

Πώς και γιατί, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη…

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νοσοκομείο της Χίου. Κι όταν δοθούν οι απαντήσεις, το σώμα του θα δώσει «συντροφιά» στα υπόλοιπα παιδιά που έχουν ταφεί στο νησί και αλλού. Παιδιά που βυθίζονται στο Αιγαίο καθημερινά.

Όσο για τους γονείς του, θα συνεχίσουν τον δρόμο της προσφυγιάς με πρώτη στάση το hotspot στο νησί. Το πρώτο που εγκαινιάστηκε…

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το κατέγραψε ο γιατρός Σπύρος Γεραζούνης στη Χίο και το κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Είναι η στιγμή που η βάρκα με τους πρόσφυγες, μπαίνει στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης:

παρά τις μεγαλοστομίες περί ΝΑΤΟ, περιπολιών και φύλαξης συνόρων - οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών συνεχίζονται ... η είσοδος στο λιμάνι σήμερα πρωί-πρωί !!!

Δημοσιεύτηκε από Simos Gerazounis στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016


Σχετικές ειδήσεις