ΕΛΛΑΔΑ

Φάρσαλα: Φρίκη με διαμελισμένο πτώμα στις γραμμές του τρένου

Φάρσαλα: Φρίκη με διαμελισμένο πτώμα στις γραμμές του τρένου

Απίστευτη τραγωδία με 62χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία κοντά στο Σταυρό Φαρσάλων.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου, κοντά στο Σταυρό Φαρσάλων.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας δεν αντιλήφθηκε καν ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα και συνέχισε το δρομολόγιό του.

Ειδικότερα, ένα τέταρτο πριν τις 8 το βράδυ, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο στο 306ο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης διαδρομής χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πως και για πιο λόγο εκείνος βρέθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.

Ο μηχανοδηγός δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του.

Αργότερα μηχανοδηγός από άλλη διερχόμενη αμαξοστοιχία παρατήρησε ότι πάνω στις γραμμές του τρένου υπήρχαν ρούχα και αίμα και ενημέρωσε σχετικά τις Αρχές.

Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί από το τμήμα Φαρσάλων και το ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε η σορός ενός διαμελισμένου άνδρα, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν εν συνεχεία από την έρευνα που έγινε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 62χρονος είχε παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, την προαναφερόμενη ώρα, οπότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός της αμαξοστοιχίας ο οποίος και παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων.

Σχετικές ειδήσεις