ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Το παράπονο του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Το παράπονο του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Παντελής Παντελίδης.

Παρά το γεγονός ότι θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, ήταν πικραμένος από τα σχόλια που δέχτηκε για το τελευταίο του τραγούδι το οποίο αναγκάστηκε να αποσύρει.

Σε αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων «πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα».

Για αυτούς τους στίχους δέχθηκε τα πυρά πολλών ανθρώπων, επώνυμων και μη.

«Είναι ένα “ερωτικό” και όχι κοινωνικό τραγούδι με σεβασμό στην αγαπημένη μου Κύπρο και στους Κύπριους φίλους και φίλες μου», έγραψε, το βράδυ της Τρίτης, στη σελίδα του στο Facebook, ο τραγουδιστής, παραθέτοντας τους επίμαχους στίχους.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τετάρτης, ο Παντελής, επισημαίνοντας ότι υπηρέτησε την πατρίδα ως στρατιωτικός σε πολεμικά πλοία, ανακοίνωσε ότι αποσύρει το - έτσι κι αλλιώς ακυκλοφόρητο - κομμάτι και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος. Παρόλα αυτά, λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα, αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε».

Η πίκρα του τις τελευταίες ημέρες ήταν φανερή και όσοι τον ξέρουν λένε ότι είχε επηρεαστεί πολύ από την αντιμετώπιση που είχε και για το γεγονός ότι «τον έστησαν στον τοίχο».