ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκαν 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια στο κινητό του

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκαν 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια στο κινητό του

Οι γονείς του ανακάλυψαν ένα μουσικό «θησαυρό» αποθηκευμένο στο τηλέφωνό του.

Ο Παντελής Παντελίδης «βιάστηκε» να φύγει από τη ζωή άφησε όμως πίσω του πάνω από 200 τραγούδια στο κινητό του, τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espesso», το κινητό του το τηλέφωνο βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας του και όχι στα χέρια κάποιου «ελαφροχέρη», καθώς υπήρχαν φόβοι πως μετά το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, κάποιος το πήρε από το χώρο της τραγωδίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια του ανοίγοντας το κινητό του ανακάλυψε ένα μικρό μουσικό θησαυρό.

Πάνω από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια βρίσκονται στο κινητό του, με την οικογένεια του να μην έχει αποφασίσει ακόμα το πώς τα διαχειριστούν.

Πριν λίγες ημέρες ακούστηκε πως οι αγαπημένοι άνθρωποι του 32χρονου, επιθυμούν να δωρίσουν τα τραγούδια του γιου τους στον καλό του φίλο Αντώνη Ρέμο, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη, αποκάλυψε στην «Espresso» πως δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο, διαψεύδοντας την είδηση.