ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή αγωνίας από τον Δήμαρχο Λέρου για τις οικογένειες στο νησί που ζουν δίχως ρεύμα!

Κραυγή αγωνίας από τον Δήμαρχο Λέρου για τις οικογένειες στο νησί που ζουν δίχως ρεύμα!

Άνθρωποι με αναπηρία και οικογένειες με παιδιά ζουν δίχως ρεύμα στη Λέρο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν! Διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου του νησιού, Μιχάλη Κόλια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Η επιστολή που έχει θέμα: Άμεση παρέμβαση της ΚΕΔΕ για τη διακοπή του ηλεκτρικού, κοινοποιείται και στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ στους οφειλέτες και να ζητήσουμε την παρέμβαση του προεδρείου της ΚΕΔΕ για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος.

Στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που διανύουμε και πρώτοι εμείς ως ΟΤΑ βιώνουμε καθημερινά, τόσο στο πλαίσιο της αυτοδιοίκησης όσο και ως κοινωνικό πρόβλημα, είναι αδιανόητο να μένουν συμπολίτες μας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Άνθρωποι με αναπηρίες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά με επισκέπτονται καθημερινά στο γραφείο μου διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, ενώ πριν κάποια χρόνια μπορούσαν και ζούσαν πλουσιοπάροχα.

Την ίδια στιγμή διαμαρτύρονται για τον αγώνα που δίνουμε για την καλύτερη φιλοξενία των προσφύγων και τις παροχές που τους προσφέρονται απλόχερα από το κράτος, όταν οι ίδιοι, Έλληνες φορολογούμενοι αναγκάζονται αυτή τη στιγμή να ζουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Παρακαλώ για την παρέμβαση σας, προς τη διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, με στόχο την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος, μέσα από την εφαρμογή ακόμα πιο ευνοϊκών ρυθμίσεων διακανονισμού και την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, τουλάχιστον σε όσους ανήκουν σε ευπαθής ομάδες».

Σχετικές ειδήσεις