ΕΛΛΑΔΑ

Την ξυλοκόπησε...την ημέρα της Γυναίκας!

Την ξυλοκόπησε...την ημέρα της Γυναίκας!

Ανήμερα της γιορτής της Γυναίκας, διάλεξε να ξυλοφορτώσει άγρια την εν διαστάσει σύζυγο του ένας 37χρονος σε χωριό της Κρήτης.

Το ζευγάρι που χώρισε πριν από δύο μήνες εξακολουθούσε να είχε ένταση στη μεταξύ τους σχέση και αυτό επιβεβαιώθηκε στη χθεσινοβραδινή συνάντηση τους!

Ο σύζυγος πήγε στο σπίτι της 35χρονης και παρουσία των παιδιών τους άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί της. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σ΄ αυτό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 35χρονη, την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε στο κεφάλι και το πρόσωπο και την έσυρε ως την εξώπορτα, όπου την κλείδωσε έξω από το σπίτι της!

Στο σπίτι κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και οι άνδρες του τμήματος της περιφέρειας κατάφεραν να ηρεμήσουν τον...νταή σύζυγο και να δώσει πίσω τα κλειδιά, ώστε να ανοίξουν και να μπουν μέσα, η γυναίκα και οι αστυνομικοί.

Η συνέχεια γράφτηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε ο νεαρός και ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο για να δικαστεί, ωστόσο η δίκη δεν έγινε καθώς απουσίαζε η δικηγόρος του.

Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο μέχρι αύριο το πρωί που θα γίνει τελικά το αυτόφωρο, με τον όρο να μην πλησιάσει ούτε το σπίτι, ούτε το χώρο εργασίας της εν διαστάσει συζύγου του.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις