ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Πάτρα με 8χρονη που βρέθηκε στα σκουπίδια

Θρίλερ στην Πάτρα με 8χρονη που βρέθηκε στα σκουπίδια

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που έρχεται από την Πάτρα με «πρωταγωνίστρια» μία 8χρονη, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (14/03/2016) σε κάδο απορριμμάτων, στο κέντρο της πόλης.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι εντόπισε μέσα στον κάδο απορριμμάτων ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση. Το παιδί μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Ευτυχώς, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το οκτάχρονο κοριτσάκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία για την υπόθεση, εντόπισε τους γονείς του παιδιού, ηλικίας 30 χρόνων και οι δύο, οι οποίοι συνελήφθησαν. Την ίδια στιγμή, χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί και στην 50χρονη γιαγιά του, με την οποία διέμενε το μικρό κορίτσι, καθώς όπως υποστηρίζουν οι γονείς του, οι ίδιοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τόσο, οι γονείς του παιδιού, όσο και η γιαγιά του θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Όσον αφορά το παιδί, του παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και στη συνέχεια παραδόθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο.

Σχετικά με το πώς βρέθηκε το παιδί μέσα στον κάδο, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι να μπήκε μέσα ψάχνοντας να βρει ρούχα.

Σχετικές ειδήσεις