ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι σχολιάζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα την αποφυλάκιση Ρουπακιά (video)

Έτσι σχολιάζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα την αποφυλάκιση Ρουπακιά (video)

Στο σπίτι του βρίσκεται από σήμερα (18/03) ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος αποφυλακίστηκε το πρωί μετά από 30 μήνες προσωρινής κράτησης καθώςσυμπλήρωσε το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι, θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό ενώ του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

Την ίδια ώρα, η χαροκαμένη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα απάντησε με τον δικό της τρόπο, όταν κλήθηκε από τον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, να σχολιάσει την αποφυλάκιση Ρουπακιά.

Αντί δήλωσης προτίμησε να «απαντήσει» με το παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 με ένταλμα της 6ης ανακρίτριας Πειραιά, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι.

Σε βάρος του εκδόθηκε ωστόσο και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, το οποίο έχει ανώτατο όριο προφυλάκισης 12 μήνες που άρχισαν να «μετρούν» μετά τη συμπλήρωση των 18 μηνών του πρώτου εντάλματος.

Σχετικές ειδήσεις