ΕΛΛΑΔΑ

Αντιρατσιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Αντιρατσιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Αντιρατσιστική πορεία πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας από την ΚΕΕΡΦΑ.

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας που πραγματοποιείται στην πλατεία Ομονοίας.

Τι αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ στο κάλεσμά της

«Η απανθρωπιά και η βαρβαρότητα ξεχειλίζει στα εννέα σημεία της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, την οποία στήριξε ξεδιάντροπα ο Τσίπρας. Αφού έφτιαξαν τα hotspot-στρατόπεδα συγκέντρωσης και ανέπτυξαν την αρμάδα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τώρα ξεκινάνε το ανθρωποκυνηγητό με θύματα τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Από τις 20 Μάρτη, ξεκινάει επίσημα η πλήρης ποινικοποίηση της φτώχειας και της προσφυγιάς, με συλλήψεις και άμεσες απελάσεις, όσων αρνούνται να υποβάλουν αίτημα για άσυλο, όσων οι αιτήσεις θα απορρίπτονται η όσων δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν καν αίτημα!

Τα νησιά του Αιγαίου, όπως η Μυτιλήνη, η Χίος, η Σάμος και η Λέρος στα οποία η αλληλεγγύη, τα ανοιχτά σύνορα και η ζεστή αγκαλιά των γιαγιάδων νίκησαν το ρατσισμό και τη FRONTEX, επιχειρούν να τα μετατρέψουν σε ορμητήρια κατά των κατατρεγμένων προσφύγων.

Για κάθε Σύρο, που θα εκδιώκει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα τον στέλνει στην «ασφαλή» Τουρκία του Ερντογάν, η Τουρκία θα στέλνει ένα σε χώρες της ΕΕ, μέχρι του αριθμού των 18.000! Αν η κυβέρνηση κάνει τη βρόμικη δουλειά μέχρι αυτού του αριθμού, τότε η ΕΕ μπορεί να σταματήσει τις μετεγκαταστάσεις από την Τουρκία όχι όμως και τις απελάσεις από την Ελλάδα!»

Σχετικές ειδήσεις