ΕΛΛΑΔΑ

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Ο Έλληνας που γλύτωσε δύο φορές από του Χάρου τα δόντια

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Ο Έλληνας που γλύτωσε δύο φορές από του Χάρου τα δόντια

Από θαύμα σώθηκε, όχι μία αλλά δύο φορές ο Έλληνας οικονομολόγος Λευτέρης Σταυρόπουλος που κατάγεται από την Αχαΐα και εργάζεται στην Κομισιόν.

Ο Έλληνας οικονομολόγος, ήταν έτοιμος να ταξιδέψει με την οικογένειά του για Κωνσταντινούπολη σήμερα το πρωί, αλλά αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία της πτήσης του και έτσι δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο την ώρα της φονικής επίθεσης.

Ο οικονομολόγος που τελικά έμεινε στις Βρυξέλλες, πήγε στο γραφείο του που είναι κοντά στο μετρό, όπου έγινε η άλλη επίθεση! Όμως και εκεί η τύχη τον βοήθησε αφού σήμερα λόγω… λιακάδας αποφάσισε να περπατήσει και να μην χρησιμοποιήσει το μετρό!

Δείτε τι είπε σοκαρισμένος ο οικονομολόγος στο tempo24:

«Ήμουν τυχερός καθώς σήμερα θα πετούσα το πρωί από Βρυξέλλες για Κων/πολη με την οικογένεια καθώς λόγω καθολικού Πάσχα έχουμε αργίες και θα πηγαίναμε για λίγες μέρες διακοπές στο Πατριαρχείο και σε φίλους μας στη Πόλη. Λόγω δουλειάς άλλαξα τα εισιτήρια πριν λίγες μέρες για αύριο και έτσι σήμερα δεν ήμασταν εκεί . Μετά έσκασε η βόμβα στο μετρό, που είναι κοντά στο γραφείο μου αλλά ευτυχώς είχε λιακάδα σήμερα και είχα αποφασίσει να περπατήσω».

Ο Λευτέρης Σταυρόπουλος έχει "παγώσει" σκεφτόμενος τι θα μπορούσε να είχε γίνει, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι στην Κομισιόν πήραν εντολή να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να πάνε στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελάχιστη κυκλοφορία και όπως μεταφέρει το κλίμα ο κ. Σταυρόπουλος το μόνο που επικρατεί στις Βρυξέλλες, είναι τρόμος, πανικός και σοκ από τις πολύνεκρες επιθέσεις.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό των επιθέσεων

Σχετικές ειδήσεις