ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθεια συκοφάντησης καταγγέλλει ο Β. Ρέστης

Προσπάθεια συκοφάντησης καταγγέλλει ο Β. Ρέστης
Προσπάθεια στοχοποίησης του προσώπου του και του «Ομίλου Ρέστη» καταγγέλλει ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, με αφορμή δημοσιεύματα...

Προσπάθεια στοχοποίησης του προσώπου του και του «Ομίλου Ρέστη» καταγγέλλει ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, που τον ενέπλεκαν στην εισαγγελική έρευνα για το «Παραδικαστικό κύκλωμα Νο2», σχετικά με τις αγοροπωλησίες ακινήτων.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρονται στον κ. Ρέστη ως ύποπτο διάπραξης κακουργηματικών πράξεων σχετικά με αγοροπωλησίες ακινήτων στην περιοχή Κορωπίου Αττικής.

Από τη μεριά του ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για προσπάθεια κατασυκοφάντησης και αντιτάσσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο όμιλος του οποίου ηγείται υπήρξαν ανέκαθεν υπηρέτες της νομιμότητας και ουδέποτε έδωσαν δικαίωμα για να κατηγορηθούν για πράξεις που στρέφονται κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Όσον αφορά την εν λόγω κατηγορία, ο κ. Ρέστης ανταπαντά ότι ήδη έχει προβεί στις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες κατά όσων έδρασαν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και στη συνέχεια «φόρτωσαν» στον ίδιο και σε εταιρείες του ομίλου του εκτάσεις δημόσιου δασικού χαρακτήρα εν αγνοία τους, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει, επίσης, ο επιχειρηματίας και ο όμιλός του και για την υπόθεση στοχοποίησής του από τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.