ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στην Ειδομένη: Σκοπιανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες (vid+ pics)

Χάος στην Ειδομένη: Σκοπιανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες  (vid+ pics)

Άπραγη η κυβέρνηση μπροστά στο διεθνές ξεμπρόστιασμα της χώρας από τις εικόνες ντροπής της Ειδομένης – Πρόσφυγες και ανήλικα παιδιά χτυπήθηκαν σε ελληνικό έδαφος από Σκοπιανούς.

«Γροθιά στο στομάχι» είναι οι εικόνες από τα επεισόδια που έρχονται από την Ειδομένη, με προσφυγόπουλα να βρίσκονται στο έλεος των χημικών σκοπιανών αστυνομικών δυνάμεων που δεν δίστασαν να κάνουν χρήση πλαστικών σφαιρών σε ανήλικα παιδιά.

eidomenh 5

Οι εικόνες ντροπής κάνουν πλέον τον γύρο του διαδικτύου και η χώρα μας για ακόμα μια φορά βρίσκεται εκτεθειμένη από την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

eidomenh paidi 4

Εκτεταμένες συγκρούσεις είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην Ειδομένη, ανάμεσα στους αστυνομικούς των Σκοπίων και τους μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν από το φράχτη, κόβοντας το συρματόπλεγμα.

Οι δυνάμεις ασφαλείας των Σκοπίων έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης και χημικών δίπλα στις σκηνές, με αποτέλεσμα να έχουν λιποθυμήσει πρόσφυγες. Η ατμόσφαιρα αυτήν την ώρα στην Ειδομένη είναι αποπνιχτική από τους καπνούς των χημικών.

eidomenh ximika copy

Νωρίτερα το πρωί είχε ξεκινήσει συγκέντρωση προσφύγων στη σιδηροδρομική γραμμή και οι αστυνομικές αρχές ήταν σε εγρήγορση.

Επισήμως αποσυνέδεαν τη συγκέντρωση αυτή από φυλλάδιο το οποίο μοιράστηκε χθες γραμμένο στην αραβική γλώσσα από αγνώστους και το οποίο καλούσε τους πρόσφυγες σε μαζικό πέρασμα από τα σύνορα.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις