ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στον Άγιο Παντελεήμονα!

Μακελειό στον Άγιο Παντελεήμονα!
Νύχτα τρόμου για άλλη μια φορά στον Άγιο Παντελεήμονα! Δύο Πολωνοί...

Νύχτα τρόμου για άλλη μια φορά στον Άγιο Παντελεήμονα! Δύο Πολωνοί σήκωσαν ένα πυροβόλο όπλο και σκότωσαν έναν ομοεθνή τους, ενώ τραυμάτισαν μία γυναίκα και όλα αυτά στη μέση του δρόμου!

Ήταν λίγο πριν από τις 2:00 τα ξημερώματα, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί από τη συμβολή των οδών Αιακού και Μιχαήλ Βόδα! Δύο Πολωνοί άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ομοεθνών τους, έναν άνδρα και μία γυναίκα. Νεκρός από τα πυρά έπεσε ο άνδρας, ο οποίος είχε δεχθεί δύο σφαίρες, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε από μία σφαίρα στην πλάτη.

Έντρομη η γυναίκα άρχισε να τρέχει αιμόφυρτη στους γύρω δρόμους καλώντας σε βοήθεια. Κάποια στιγμή σταμάτησε έναν οδηγό μηχανής όπου βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση την μετέφερε λίγα μέτρα πιο κάτω όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου και νοσηλεύεται.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για την στυγερή δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας.