ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη προκαλούν οι μαρτυρίες της επίθεσης ροτβάιλερ σε 5χρονο: «Πετούσαν το παιδί στον αέρα» (vid)

Φρίκη προκαλούν οι μαρτυρίες της επίθεσης ροτβάιλερ σε 5χρονο: «Πετούσαν το παιδί στον αέρα» (vid)

Αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε την Κυριακή του Πάσχα στην Κοζάνη, περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον φρικτό τρόπο με τον οποίο βρήκε το θάνατο ένα 5χρονο αγοράκι.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες δύο ανδρών οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, όπου χθες Κυριακή του Πάσχα δύο σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα ένα 5χρονο αγοράκι, στο χωριό Άργιλος της Κοζάνης.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν σε διπλανό κτήμα, αναφέρει ότι «το παιδί τσίριξε τρεις φορές και μετά σταμάτησε. Όπως μου είπε η γυναίκα μου το σήκωναν στον αέρα».

Ένας δεύτερος μάρτυρας, περιγράφει πως είδε ένα σκυλί «να τινάζει κάτι σαν μπλούζα κόκκινη».

Ακούστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας:

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής όταν για άγνωστο λόγο τα δύο σκυλιά διέφυγαν από τον ιδιόκτητο φράκτη αγροικίας και επιτέθηκαν στον 5χρονο που βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη.

Βαριά τραυματισμένο το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου μια ώρα μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. Τα δύο σκυλιά φυλάσσονται στο καταφύγιο των αδέσποτων που διαθέτει η περιοχή.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Σχετικές ειδήσεις