ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Νεμέα: Έσβηναν τσιγάρα στο δεμένο με τριχιά κορμί του 3χρονου παιδιού τους

Σοκ στη Νεμέα: Έσβηναν τσιγάρα στο δεμένο με τριχιά κορμί του 3χρονου παιδιού τους

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους…

Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται πως ζούσε στα χέρια των γονιών του ένα τρίχρονο αγόρι στη Νεμέα. Το μικρό αγγελούδι βρέθηκε δεμένο πισθάγκωνα σε μία καρέκλα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ωστόσο, το τραγικό της υπόθεσης δεν τελειώνει εδώ. Στο κορμί του έφερε σημάδια από σβησμένα τσιγάρα. Πίσω από τη βάναυση κακοποίηση φαίνεται πως κρύβονται οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι, μάλιστα, υποστήριξαν πως προχώρησαν σε αυτές τις πράξεις γιατί ήταν άτακτος.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η υπόθεση είδε το «φως» όταν το παιδί άρχισε να κλαίει μόνο του στον εγκαταλελειμμένο χώρο. Το κλάμα του, κινητοποίησε τους περίοικους, οι οποίοι κάλεσαν τις Αρχές.

Οι δύο αξιωματικοί αστυνομικοί της Νεμέας που έσπευσαν στο σημείο, «πάγωσαν» με το θέαμα που αντίκρισαν, καθώς εντόπισαν το παιδί δεμένο πισθάγκωνα σε μία καρέκλα. Αμέσως, ο τρίχρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νεμέας. Τόσο οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνόδευσαν το αγόρι, όσο και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν είδαν σημάδια στο κορμί του μικρού από σβησμένα τσιγάρα.

«Το δέσαμε γιατί ήταν άτακτος»

Λίγες ώρες αργότερα, εμφανίστηκαν στο σπίτι του παιδιού οι γονείς του, οι οποίοι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά. Οι άνδρες της Αστυνομίας τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, εκεί όπου οι γονείς ομολόγησαν ότι έδεσαν το παιδί τους γιατί, όπως υποστήριξαν ήταν άτακτο και θα τους δημιουργούσε προβλήματα στο ταξίδι που προγραμμάτιζαν για το Ναύπλιο.

Αμέσως, για την υπόθεση ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Κορίνθου, η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι γονείς, βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Σχετικές ειδήσεις