ΕΛΛΑΔΑ

Δρομολόγια λεωφορείων όλο το 24ωρο

Δρομολόγια λεωφορείων όλο το 24ωρο
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών, ο ΟΑΣΑ προχωράει ...

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών, ο ΟΑΣΑ προχωράει από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου σε αναπροσαρμογή των λεωφορειακών γραμμών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις γραμμές που συνδέουν βασικούς συγκοινωνιακούς κόμβους της πρωτεύουσας, όπως το λιμάνι του Πειραιά, ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων και το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών.

Για τις γραμμές αυτές, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, το ωράριο λειτουργίας τους επεκτείνεται όλο το 24ωρο, ενώ στο χρονικό διάστημα από 00:30 έως 05:30 τα ξημερώματα, αναπροσαρμόζεται και η διαδρομή των παρακάτω γραμμών:

  • Χ95 Σύνταγμα-Αεροδρόμιο, και επεκτείνεται από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά. (πλατεία Καραϊσκάκη)
  • Χ93 Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού - Αερολιμένας Αθηνών, επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. (πλατεία Καραϊσκάκη)
  • Χ96 , Πειραιάς - Αερολιμένας Αθηνών Express, (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης), Στο εξής θα λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το λιμάνι του Πειραιά και προς το αεροδρόμιο.

Υπογραμμίζεται ότι, οι επιβάτες που επιβιβάζονται από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποβιβάζονται σε όλες τις στάσεις κατά μήκος των αξόνων κατόπιν ενημέρωσης του οδηγού.

Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται σημαντικά ο επιβάτης ώστε να διανύει την μικρότερη δυνατή απόσταση έως τον τελικό προορισμό του.