ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός εκδότης ο νεκρός στην Αττική Οδό

Γνωστός εκδότης ο νεκρός στην Αττική Οδό

Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό - Το όχημα ανήκει στη σύζυγο γνωστού εκδότη

Ανατροπή στο θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα στην Αττική Οδό, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος να είναι ο απανθρακωμένος οδηγός μέσα στην Porsche Cayenne, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό.

Η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο σύζυγός της.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, από μηχανική βλάβη έως και εκρηκτικό μηχανισμό. Για το λόγο αυτό στο σημείο έχουν σπεύσει και πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας.

Πρόσφατα ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί μαζί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της εξόδου 10 (Λεωφόρος Ηρακλείου).

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη συνέχεια το όχημα χτύπησε πάνω σε τοιχίο στην αριστερή λωρίδα και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να βρει τραγικό θάνατο. Ωστόσο, τώρα οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, να μην υπήρξε σύγκρουση, αλλά να εξερράγη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία όταν έσβησε τη φωτιά, βρέθηκε μπροστά στην τραγική αποκάλυψη του απανθρακωμένου πτώματος.

attiki odos 1b

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο Newsbomb.gr, ότι λόγω του τροχαίου, το μποτιλιάρισμα που έχει δημιουργηθεί, φτάνει τουλάχιστον μέχρι το ύψος της εξόδου της Λεωφόρου Κηφισίας.

Σχετικές ειδήσεις