ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Βίντεο δείχνει τον Μαυρίκο να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο

Κούγιας: Βίντεο δείχνει τον Μαυρίκο να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο

Σε αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, στο κεντρικό δελτίο του Alpha, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου μπορεί να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Κούγιας ανέφερε, «Δεν υπάρχουν πολλά ατυχήματα που έχουν βιντεοσκοπηθεί. Το αυτοκίνητο έχει μία περίεργη πορεία. Ο υγιής οδηγός θα πήγαινε δεξιά. Βλέπουμε κάτι άλλο. Το όχημα πηγαίνει περίεργα και ακινητοποιείται. Για να γίνει αυτό, πρέπει να το σταματήσει ο οδηγός. Το χειρίζεται ο οδηγός, δεν πηγαίνει μόνο του. Όπως μου είπαν, υπάρχει βίντεο που δείχνει τον οδηγό να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο. Άρα είναι καλά στην υγεία του την ώρα που σταματάει. Πληροφορήθηκα ότι υπήρχε βενζίνη στο οδόστρωμα. Είναι από κάποιον σωλήνα και όχι το ρεζερβουάρ. Περίεργα όλα αυτά. Έχουμε, λοιπόν, δύο ενδεχόμενα: 1)Υπέστη κάτι στην υγεία του, 2)Μία σύμπτωση, που ενώ ο οδηγός έχει πάθει κάτι, συγχρόνως υπάρχει διαρροή καυσίμου.

Αυτά είναι μη φυσιολογικά και αρχίζεις να προβληματίζεσαι. Ο συντηρητής μου είπε πως ήταν όλα καλά με το αυτοκίνητο και είχε γίνει σέρβις πριν δύο μήνες. Εάν ο οδηγός δεν είναι καλά στην υγεία του, τότε δεν οδήγησε καλά το αυτοκίνητο».

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό του δυστυχήματος

Σχετικές ειδήσεις