ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία στο σημείο που κάηκε ο Παναγιώτης Μαυρίκος (photos+videos)

Αυτοψία στο σημείο που κάηκε ο Παναγιώτης Μαυρίκος (photos+videos)

Εμπειρογνώμονες της οικογένειας του Παναγιώτη Μαυρίκου βρίσκονται στην Αττική Οδό από το πρωί της Κυριακής (12/6) και πραγματοποιούν αυτοψία στο σημείο όπου πήρε φωτιά το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εκδότης

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια Μαυρίκου, τόνισε πώς οι εμπειρογνώμονες θα αναζητήσουν πιθανά ίχνη καυσίμου κατά μήκος της ασφάλτου, αρκετά μέτρα πίσω από το σημείο όπου έγινε η ανάφλεξη και έχασε τη ζωή του ο εκδότης. Ακόμα, ανέφερε πώς θα εξετάσουν το τσιμεντένιο τοιχίο αλλά και το πώς έπιασε τόσο γρήγορα φωτιά το πολυτελές όχημα.

Σημειώνεται ότι οι κάμερες της Αττικής Οδού έχουν καταγράψει διαρροή καυσίμων από το όχημα και οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια για το τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο όχημα. Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν πιο κοντά στο ενδεχόμενο του δυστυχήματος.

Η αυτοψία διενεργείται, διότι όπως εξήγησε ο δικηγόρος, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb, ενώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο και να διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις