ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΣΟΚ για το τροχαίο στα Διαβατά: Ο παππούς παρέσυρε κι εγκατέλειψε νεκρό το εγγόνι του

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΣΟΚ για το τροχαίο στα Διαβατά: Ο παππούς παρέσυρε κι εγκατέλειψε νεκρό το εγγόνι του

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Οικογενειακή τραγωδία στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με θύμα ένα μωρό μόλις ενός έτους.

Φρίκη προκαλούν τα αποτελέσματα της έρευνας για το τροχαίο που σημειώθηκε στις 14 Ιουνίου στα Διαβατά, Θεσσαλονίκης, όπου ένα μωρό μόλις ενός έτους έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος ο παππούς του, ο οποίος αφού το παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε, το εγκατέλειψε νεκρό στον τόπο της τραγωδίας.

Το περιστατικό που είχε προκαλέσει σοκ έλαβε χώρα σε καταυλισμό Ρομά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, την προηγούμενη Τρίτη (14/06/2016). Ωστόσο, σήμερα, δέκα ημέρες μετά την τραγωδία, αποκαλύφθηκε πως πίσω από το φρικτό τροχαίο κρυβόταν ο παππούς του βρέφους.

Ο 51χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας από αμέλεια» και παράβασης του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη «Συμπεριφορά σε Περίπτωση Ατυχήματος».

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

«Ήξερα ότι ήταν το εγγόνι μου. Φοβήθηκα και γι’αυτό εξαφανίστηκα»

Μία εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο 51χρονος παππούς ανέφερε ότι έκανε όπισθεν, γιατί δεν είχε δει ότι ήταν το παιδί, ωστόσο μετά κατάλαβε ότι επρόκειτο για το εγγόνι του.

Δείτε περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες στο cnn.gr

Σχετικές ειδήσεις