ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ: Πλάκωσε στο ξύλο την υπάλληλό του επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας!

Καταγγελία σοκ: Πλάκωσε στο ξύλο την υπάλληλό του επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας!

Σοκάρει η καταγγελία της 24χρονης κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της που διατηρεί καφετέρια στην οδό Αβάντων, στη Χαλκίδα...

Όπως αναφέρει το EviaZoom.gr, η 24χρονη κατήγγειλε αρχικά στην επιθεώρηση εργασίας ότι είναι απλήρωτη και δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα που φτάνουν συνολικά τα 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Χαλκίδας, η 24χρονη επισκέφθηκε λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα, την Τρίτη (21-06-2016) την καφετέρια στην οδό Αβάντων, για να ζητήσει από τον εργοδότη της, το χαρτί της απόλυσης, ωστόσο η συνέχεια ήταν εφιαλτική, καθώς όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη αλλά και από την σύντροφο του, χτυπώντας την αλύπητα με μπουνιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Στη συνέχεια η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκαν αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η καταγγελία στις Αρχές έγινε την ίδια μέρα από τον πατέρα της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ρoή Ειδήσεων