ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΣ: 25 νέοι εθελοντές εντάχθηκαν στη δύναμη του Τοπικού Τμήματος Μοιρών

ΕΕΣ: 25 νέοι εθελοντές εντάχθηκαν στη δύναμη του Τοπικού Τμήματος Μοιρών

Η τελετή απονομής πτυχίων σε εικοσιπέντε Δόκιμους Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μοιρών, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυκέντρου Μοιρών στην Κρήτη, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Μοιρών, Ιεράπετρας και Χανίων κ.κ. Χρυσόστομος Περγιανάκης, Ανδρέας Μαμαντόπουλος και Ιωάννης Σκαράκης αντίστοιχα, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου και Ηρακλείου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, ο Δήμαρχος Μοιρών κ. Γεώργιος Αρμουτάκης, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. κ. Ζεκί Μεμέτ Αλί, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών παραγόντων.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ομιλία του ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση και ευχήθηκε στους Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ε.Ε.Σ. καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποτελούν την κινητήριο δύναμη του Οργανισμού, συμβάλλοντας με την ακλόνητη προσήλωσή τους στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης στην ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης ανθρωπιστικής δράσης προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Σχετικές ειδήσεις