ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο πα-τέρας που μαζί με τον φίλο του βίαζαν το 12χρονο αγόρι

Αυτός είναι ο πα-τέρας που μαζί με τον φίλο του βίαζαν το 12χρονο αγόρι

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση για την κακοποίηση ενός 12χρονου αγοριού από τον πατέρα και τον σύντροφό του, στο Άργος.

Τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις ικανοποίησαν πάνω στο σώμα του 12χρονου αγοριού, ο 45χρονος πατέρας και ο 37χρονος σύντροφός του.

Το 12χρονο αγόρι, με νοητική στέρηση, ελαφράς μορφής, είχε πάει για διακοπές, μετά από άδεια της μητέρας του, στον 45χρονο πατέρα του στο Άργος, καθώς οι γονείς του μικρού είναι χωρισμένοι.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το φρικιαστικό μαρτύριο του 12χρονου. Η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 45χρονος, που συστηνόταν ως συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν ομοφυλόφιλος και διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως δικαστικός επιμελητής, πόσω μάλλον ότι αυτοί οι δύο ήταν ικανοί να κακοποιήσουν σεξουαλικά τον 12χρονο.

Ο 37χρονος σύντροφος του πατέρα του 12χρονου αγοριού

ntou001

Ο 45χρονος πατέρας του 12χρονου αγοριού

pateras001

Το χρονικό της φρίκης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονου με νοητική στέρηση στο Αργος από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφό του.

Το παιδί το οποίο ζει με την μητέρα του στα νότια προάστια της Αττικής, είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του 35χρονουυ πατέρα του στο Αργος ωστόσο σε τηλεφωνική συνομιλία του με τη γιαγιά του, ζήτησε επίμονα να φύγει από το σπίτι.

«Έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά» φέρεται να είπε το παιδί. Η γιαγιά μετέβη στο Άργος και πήρε το παιδί μαζί της στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι του και ρωτώντας η μητέρα επίμονα να μάθει τι είχε συμβεί, άκουσε έκπληκτη τον 12χρονο να της εξιστορεί πώς ο πατέρας του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο τον είχαν κακοποιήσει επανειλημμένα σεξουαλικά. Αμέσως, η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου. Επειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, ο 12χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με πόρισμα καταπέλτη, τον κατ εξακολούθηση βιασμό του παιδιού, χωρίς προφύλαξη και με την χρήση ακόμη και σεξουαλικών βοηθητικών οργάνων.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια την Τρίτη και έπειτα από την πολύωρη απολογία τους στον Ανακριτή ο σύντροφος του πατέρα του παιδιού προφυλακίστηκε στην Τρίπολη, ενώ ο πατέρας, που έχει επίσης αναπηρία, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Σχετικές ειδήσεις