ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ στο Άργος: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με φίλο του!

ΣΟΚ στο Άργος: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με φίλο του!

Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού 12χρονου με νοητική στέρηση από τον ίδιο του τον πατέρα κι έναν φίλο του, προκαλούν ανατριχίλα...

Επί δώδεκα ώρες απολογούνταν χθες στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου, ο πατέρας και ο 35χρονος φίλος του που κατηγορούνται ότι βίαζαν 12χρονο αγόρι με νοητική στέρηση, σε εξοχικό σπίτι στο Άργος όπου το παιδί είχε μεταβεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

argos3

Μετά την απολογία τους, ο φίλος κρίθηκε προφυλακιστέος (οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη στις φυλακές Τριπόλεως) ενώ ο πατέρας του θύματος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω αναπηρίας (65%).

Συγκεκριμένα δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Από τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια, αποκαλύπτεται ότι οι δύο άντρες πραγματοποιούσαν τις ειδεχθείς πράξεις τους κατ' επανάληψη.

Το παιδί, το οποίο μένει με τη μητέρα του σε περιοχή της νότιας Αττικής, είχε πάει για διακοπές στο Άργος όπου βρισκόταν ο πατέρας του. Εκεί, ενώ αρχικά της έλεγε ότι περνούσε ωραία και ήθελε να μείνει περισσότερες ημέρες, σε μια από τις τελευταίες τους επικοινωνίες, της είπε ότι δεν περνούσε πλέον καλά και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα μη πληροφορίες, η γιαγιά του παιδιού -η οποία αρχικά έμενε μαζί τους- έφυγε από το σπίτι και αμέσως «μετακόμισε» σε αυτό, ο φίλος του πατέρα.

argos4

Θορυβημένη η γυναίκα έσπευσε να πάρει το παιδί και όταν επέστρεψαν σπίτι, ο 12χρονος αποκάλυψε στη γιαγιά του τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του πατέρα του και του φίλου του. Εκείνη τα μετέφερε στη μητέρα κι αυτή με τη σειρά της τα κατήγγειλε στην Αστυνομία και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο ανδρών στις 8 Ιουλίου.

Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, δείχνοντας ότι έχει βιαστεί επανειλημμένα. Παρόλα αυτά οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται όσα τους καταλογίζουν και επιμένουν ότι όλα όσα υποστηρίζει το παιδί είναι αποκυήματα της φαντασίας του.

Σχετικές ειδήσεις