Πειραιάς: Αυτός είναι ο 45χρονος που συνελήφθη σε παιδική χαρά για αποπλάνηση ανηλίκων

Πειραιάς: Αυτός είναι ο 45χρονος που συνελήφθη σε παιδική χαρά για αποπλάνηση ανηλίκων
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 45χρονου από την Αλβανία που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο 45χρονος προσήχθη στις 2/7/2016 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά την ώρα που βρισκόταν σε παιδική χαρά στον Πειραιά και κατόπιν συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

(επ) GEGA (ον) GRAMOS του SULEIMAN και της VANGJELIA , γεννηθέντα στις 4-8-1971 στην Αλβανία

1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και άλλων εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος ανήλικων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

PHOTO GALLERY