ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο γιατρός που ασελγούσε στην τετράχρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο γιατρός που ασελγούσε στην τετράχρονη κόρη του

Την προσωρινή κράτηση του παθολόγου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίοςείχε συλληφθείκατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της 4χρονης κόρης του, αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη. Ο 39χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα (11/07) στον ανακριτή μετά την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, μόλις ολοκλήρωσε την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, ενώ φέρεται να έκανε λόγο για «σκευωρία» της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία φαίνεται ότι βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε δικαστική διαμάχη. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν στάθηκαν ικανοί να πείσουν ούτε τον εισαγγελέα ούτε τον ανακριτή, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, με ένταλμα των ανακριτικών Αρχών. Είχε προηγηθεί καταγγελία στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος προέβη από τον περασμένο Νοέμβριο έως σήμερα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε έρευνες, μετά τη σύλληψή του, σε σπίτια που διατηρεί σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα βρέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, όπως επίσης πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σχετικές ειδήσεις