Στον ανακριτή ο γιατρός που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

Στον ανακριτή ο γιατρός που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θα επιχειρήσει σήμερα (11/07) ο 39χρονος γιατρός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, για ασέλγεια σε ανήλικη.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα, ο 39χρονος παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (08/07), μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 39χρονος ασελγούσε την 4χρονη κόρη του και πλέον κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίσθηκε και δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του, στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης κατασχέθηκαν επίσης και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.