ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς τρένα και Προαστιακό έως την Τετάρτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς τρένα και Προαστιακό έως την Τετάρτη

Σε 24ωρη απεργία μετατράπηκαν οι στάσεις εργασίας που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα, Δευτέρα (18/07/2016) από τους εργαζόμενους σε τρένα και Προαστιακό, οπότε δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο -ούτε προς και από το αεροδρόμιο.

Κατά τη συνεδρίασή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να εγκρίνει την δεσμευτική προσφορά των Ιταλικών Σιδηροδρόμων.

Από το πρωί της Δευτέρας 18/7/2016 έως και το βράδυ της Τετάρτης 20/7/2016, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα σωματεία θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη 21-7-2016 προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλεί τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 ή να ενημερώνεται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr

Σχετικές ειδήσεις