ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός να πάρουμε ανάσα δροσιάς – Βοριάδες και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Καιρός να πάρουμε ανάσα δροσιάς – Βοριάδες και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα Δευτέρα (18/07/2016) o καιρός με βορειοδυτικούς άνεμους 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ); Πότε η θερμοκρασία θα παρουσιάσει και πάλι άνοδο;

Αναλυτικά, για σήμερα, στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 η 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τρίτη (19-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Την Τετάρτη (20-07) και την Πέμπτη (21-07) ο καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανεμών στο Ιόνιο την Πέμπτη. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή 22-07-2016 και το Σάββατο 23-07-2016 ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως το Σάββατο.

Σχετικές ειδήσεις