ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Εύβοια: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Τόσκα προς τους πυροσβέστες

Φωτιά Εύβοια: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Τόσκα προς τους πυροσβέστες

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του ίδιου, αλλά και όλου του κόσμου, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκος, προς τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στη Λίμνη Ευβοίας.

Ο κ. Τόσκας, ο οποίος έχει σπεύσει επί τόπου, μιλώντας το πρωί στους πυροσβέστες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η καταστροφή είναι μεγάλη, «αλλά το θέμα είναι να την περιορίσουμε να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερη» και πως «ίσως χρειαστεί προσπάθεια και σήμερα και αύριο», σημειώνοντας πως «ευτυχώς οι κλιματολογικές συνθήκες βοηθούν λίγο είναι λίγο καλύτερες από ό,τι χθες και προχθές, άρα καλύτεροι είναι οι οιωνοί» και σημείωσε:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας δώσω οδηγίες στο αν πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια. Καταβάλλετε ήδη υπεράνθρωπες προσπάθειες. Απλά να σας ευχαριστήσω».

«Εμείς ήρθαμε εδώ να δούμε την κατάσταση από πρώτο χέρι, να δούμε τους ανθρώπους αυτού του τόπου, να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα και με καλύτερο συντονισμό γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της όλης προσπάθειάς μας. Από εκεί και πέρα είναι θέμα και άλλων υπουργείων», προσέθεσε ο κ. Τόσκας και τόνισε καταλήγοντας:

«Ευχαριστούμε εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε»